Antena Căutare

Cum a ajuns o femeie să își piardă vocea după operația de cezariană. Metoda bizară la care a apelat ca să-și recapete glasul

Femeia în vârstă de 31 de ani din Marea Britanie a învățat să vorbească din nou, după ce și-a pierdut vocea în urma unei operații de cezariană. Nimeni nu se aștepta să își recupereze glasul printr-o metodă atât de banală. Iată cum a reușit!

Cum a ajuns o femeie să își piardă vocea după operația de cezariană. Metoda bizară la care a apelat ca să-și recapete glasul Galerie
Cum a ajuns o femeie să își piardă vocea după operația de cezariană. Metoda bizară la care a apelat ca să-și recapete glasul | Shutterstock

Leanne Fraser este din Malton, Marea Britanie, și a reușit să uimească cadrele medicale după ce și-a pierdut vocea în urma unei operații de cezariană.

Inițial, medicii au suspectat că pierderea vocii ar putea fi o reacție adversă la anestezie, însă problemele de vorbire persistente au dus la un diagnostic surprinzător: tulburare neurologică funcțională (FND), potrivit mirror.co.uk. Iată la ce metodă bizară a apelat pentru a-și recăpăta glasul!

Citește și: Un bărbat și-a înscenat moartea ca să scape de pensia alimentară. Câți bani îi datorează fostei soții

La ce metodă bizară a apelat femeia care a rămas fără voce după o cezariană

Proaspăta mămică a povestit că, după ce a suportat durerile chinuitoare postoperatorii, s-a trezit că nu mai poate vorbi. În săptămânile care au urmat operației de cezariană, femeia a observat că devenise din ce în ce mai bâlbâită, având, totodată, spasme în vorbire, potrivit sursei citate mai sus.

După ce a mers la un control suplimentar, ea a fost diagnosticată cu tulburare neurologică funcțională (FND), o boală complexă, care afectează modul în care creierul răspunde sau primește semnale. Cauza exactă a apariției sale rămâne neclară.

În ciuda diagnosticului dificil, Leanne Fraser nu s-a lăsat descurajată. După o perioadă în care vorbirea i-a fost bâlbâiă, femeia din Marea Britanie a descoperit o metodă neașteptată pentru a-și recăpăta vocea: muzica lui Peter Andre. Ea și-a dat seama că, fredonând melodia „Fata misterioasă” a lui Peter Andre, vocea îi devenea din ce în ce mai fluidă, potrivit mirror.co.uk.

Acest lucru a fost o adevărată revelație pentru Leanne Fraser, care a început să utilizeze muzica contant pentru a-și îmbunătăți vorbirea. Cu sprijinul soțului ei și al micuțului lor, Henry, Leanne Fraser a făcut progrese remarcabile în recuperarea capacității de vorbire.

„Am avut un impediment sever de vorbire timp de 18 luni. Medicii au spus că s-ar putea să nu mai pot vorbi ca înainte.”, a spus ea, citată de mirror.co.uk.

Cu toate acestea, recuperarea femeii din Marea Britanie nu s-a încheiat aici. Leanne Fraser se confruntă încă cu simptome precum oboseala și lipsa de mobilitate, dar este hotărâtă să continue lupta.

O femeie a aflat că iubitul o înșală după ce își căuta haine pe o platformă de articole second hand. Cum a putut să își ... S-au logodit de la prima întâlnire. Ce a aflat bărbatul la scurt timp după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x