Antena Căutare

A ajutat un pensionar la curățenie și asta i-a adus aproape 700.000 de EURO! Uite cum a fost posibil așa ceva! Familia a înnebunit când a auzit!

Un pensionar din Marea Britanie a reușit să lase o lume întreagă fără cuvinte atunci când a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Un pensionar din Marea Britanie a reușit să lase o lume întreagă fără cuvinte atunci când a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ronald Butcher de 75 de ani a solicitat într-o zi ajutorul unui bărbat pentru a curăța acoperișul casei. La final, muncitorul a refuzat să primească bani de la pensionar, spunând că a făcut-o din plăcere.

Totuși, după ce bătrânul a decedat, acesta a aflat că i-a lăsat în testament o moștenire de aproximativ 700.000 de euro, ca răsplată pentru gestul său și pentru prietenia ce s-a născut între ei după această întâmplare.

Familia dispută acum în instanță testamentul, spunând că muncitorul s-a folosit de bătrân și că prietenia dintre cei doi este doar o minciună.

„Lucrurile nu s-au întâmplat așa!” Descoperirea ce a ZGUDUIT lumea CREȘTINĂ de pretutindeni! Biserica este în alertă!... Imagini uimitoare: Cele mai "cool" tatuaje făcute peste cicatrici! Şi-au transformat semnele în opere de artă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x