Antena Căutare

Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasă la Super Neatza cu Răvan și Dani. Fiul lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu a demonstrat că la nici 3 ani are o memorie foarte bună și este foarte receptiv.

Colaj cu Dani și Tiago Galerie
Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasă la Super Neatza cu Răvan și Dani | Antena 1

Dani Oțil și-a întrebat fiul dacă își dorește să fie prezentator și dacă îi place să vină la emisiune. Micuțul Tiago a răspuns afirmativ și a demonstrat că-i și cunoaște pe colegii lui Dani.

„Îmi cer scuze, n-am cu cine să-l las joia și atunci… Vedeți? Ce înseamnă să-I dresezi de mici? Acum câteva zile l-am întrebat pe fiul meu dacă mai vrea să vină cu tati la muncă și el a spus că vrea, nu? Îți place la muncă?”, a întrebat Dani, iar Tiago a răspuns „Da”.

Citește și: Cum l-a surprins Dani Oțil pe fiul său în platoul de la Neatza. Micuțul Tiago „i-a luat locul” tatălui său: „Pot ieși la pensie”

Dani Oțil și Tiago, dialog savuros la Neatza

Dani: Unde lucrează tati? La o emisiune, nu?

Tiago: Da

Dani: Cum se cheamă emisiunea?

Tiago: Neatza cu Răzvan și Dani și Tiago

Dani: Tati, tu vrei să fii prezentator?

Da

Citește și: Gabriela Prisăcariu, gest suprem de iubire pentru Dani Oțil și Tiago! Și-a tatuat numele lor pe piele. Ce loc special a ales

Dani: Și ai vrea tot cu Răzvan să prezinți?

Tiago: Da

Dani: Și cui i-ai făcut cafea?

Tiago: Cuza

Dani: Și pe fata cu pantaloni verzi cum o cheamă?

Tiago: Ramona

Dani: Tati, tu ai prea multă ținere de minte. Nu semeni nici cu mine, nici cu maică-ta!

„Îi știe mai bine decât ta-su pe colegi”, a spus Florin Ristei.

În emisia de Super Neatza de pe 8 februarie 2024 Tiago a avut mai multe activități în platoul. Dani Oțil s-a jucat la un moment dat fotbal cu fiul său, iar Răzvan a spus că Dani își dorește ca micuțul să devină fotbalist, să-l „scoată din sărăcie”.

Citește și: Tiago, reacție adorabilă când a văzut o fotografie cu tatăl lui în copilărie. Cum arăta Dani Oțil când era mic

Cum a reacționat Tiago când a văzut-o pe Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a defilat la rubrica de modă de la Neatza, iar micuțul Tiago a mers spre ea. Frumoasa mămică și-a luat fiul în brațe și au defilat în continuare.

Tiago a avut mai multe apariții adorabile în platoul de la Super Neatza. Micuțul a fost prezent la emisiunea matinală chiar și când tatăl lui era plecat la filmările Power Couple în Malta. Atunci, micuțul a avut un moment savuros când a răspuns cu „Da” la toate întrebările primite din partea lui Răzvan Simion.

Citește și: Gabriela Prisăcariu deja se gândește cum va reacționa când Tiago va veni cu prietene acasă. Ce își propune să facă vedeta

Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea... De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x