Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

În Gala de vineri, 10 mai 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Galerie
În Gala de vineri, 10 mai 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. | Antena 1

A fost o săptămână grea pentru Alexandru, Cristina, Vlad și Iuliana după ce băieții au intrat în cursa de eliminare.

Alexandru a fost primul care a fost în cursă după ce a încălcat regulamentul casei Mireasa discutând despre nominalizări cu Cristian. Apoi, în Gală, băieții i-au nominalizat pe Albert și Vlad.

Fetele au fost foarte afectate de vestea primită și ambele s-au temut că iubiții lor vor părăsi competiția matrimonială.

Însă nu a fost singurul eveniment care a produs emoții majore. Antonia a revenit în casă în a doua zi de Paște, când Cristian a folosit oul de aur câștigat în urmă cu trei săptămâni.

Dincolo de aceste lucruri, atmosfera a continuat să fie tensionată. Au existat discuții despre jurizarea unor task-uri, precum și din cauza curățeniei și a listei de cumpărături.

Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

În ediția Gală Mireasa din 10 mai 2024, moderatoarea Simona Gherghe a citit clasamentul complet al săptămânii ce tocmai s-a încheiat. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii pe 10 mai 2024:

TOP 3 FETE

1. Laura

2. Delia

3. Maria

Pe ultimul loc este Adriana.

TOP 3 BĂIEȚI

1. Albert

2. Liviu

3. Ștefan

Mama Săptămânii: doamna Daniela. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Albert și Ionela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 6. Valentin Harle, apariție emoționantă cu fiul său. Unde a mers alături de Tudor: „În curând...”... Mireasa, sezon 9. Imagini cu plecarea lui Alexandru. Ce s-a întâmplat în casă după eliminarea iubitului Cristinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x