Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Adrian le-a cunoscut pe fete. Primele impresii ale tinerelor după ce au urmărit prezentarea

În Gala de vineri, 1 septembrie 2023, Adrian a venit în fața fetelor. Află primele impresii ale concurentelor după ce l-au cunoscut pe băiat.

bogdana, adrian si andreea de la mireasa sezonul 8 Galerie
În Gala de vineri, 1 septembrie 2023, Adrian a venit în fața fetelor. Află primele impresii ale fetelor după ce l-au cunoscut pe concurent. | Antena 1

Adrian a pășit emoționat în platou și a răspuns la curiozitățile tinerelor de la Mireasa sezonul 8. Iată cum au descurs interacțiunile.

Adrian le-a cunoscut pe fete. Primele impresii ale tinerelor după ce au urmărit prezentarea

Concurentele de la Mireasa sezonul 8 și-au spus părerea despre Adrian, tânărul pe care l-au cunoscut în Gala din 1 septembrie 2023.

”Pare că este foarte timid, asta am văzut deja. Nu pot să zic mai multe până acum, o să vedem în față”, a zis Ana. ”Noi suntem și apropiați de vârstă, mi se pare că are o maturitate mare pentru vârsta ta”, a explicat Cosmina.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Mama Cosminei a sunat după ce tânăra a plâns. Ce i-a spus despre Robert

Madi: ”Îmi place că e sincer, spontan. Nu îmi place că e timid”. Bianca: ”Și eu aceeași părere, e sincer, natural, spontan”. Andreea: ”Foarte emotiv sau mi se pare? Oricum o să trecem peste lucrurile astea, vedem în casă”. Bogdana a punctat că emotivitatea e o calitate, căci oamenii timizi au o inimă bună.

Daria: ”Nu e deloc cum mi-l imaginam. Aici nu mi se pare timid, nici în videoclipul de prezentare. Mi se pare că e deschis, că putem vorbi orice”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Încălcare de regulament în casa Mireasa sezonul 8

După blind date-ul cu Adrian, Daria a primit un cadou de la Liviu. Liviu a încălcat regulamentul și i-a dăruit o floare fetei. ”Cu fetele e romantic, cu mine nu”, a zis doamna Lucica.

Moderatoarea Simona Gherghe a punctat că nu va exista o sancțiune, pentru că este vorba despre prima încălcare a regulamentului.

Cine este Adrian de la Mireasa sezonul 8

Adrian a venit alături de mama prietenului cel mai bun, doamna Maria. Băiatul și-a petrecut o bună parte din viață în străinătate. S-a născut în Giurgiu, dar de la vârsta de 11 ani a locuit în Spania pentru că părinții s-au despărțit.

În 2008, tatăl a plecat și s-a ajuns la divorț. După separare, doi frați au rămas cu mama, doi cu tata. Speră ca măcar la nunta lui să se adune toată familia.

Vrea alături o parteneră respectuoasă, matură. Nu acceptă minciuna.

Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Mama Cosminei a sunat după ce tânăra a plâns. Ce i-a spus despre Robert... Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Fetele l-au cunoscut pe Cătălin. Ce au spus despre tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x