Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Încălcare gravă de regulament! Sancțiunea implică o cursă de eliminare

Alexandru și Cristian au încălcat una dintre cele mai importante reguli ale emisiunii Mireasa. Iubitul Cristinei a inițiat o disucție despre voturi. Ambii băieți au fost sancționați.

Colaj cu Gabriela Cristea și concurenții Mireasa Galerie
Încălcare gravă de regulament în casa Mireasa! Sancțiunea implică o cursă de eliminare | Antena 1

Alexandru i-a cerut lui Cristian să-i comunice dacă vrea să iasă din casa Mireasa, sau să o cheme pe Antonia înapoi în competiție. Iubitul Cristinei i-a pus această întrebare prietenului său să știe dacă Cristian își dorește să fie votat pentru eliminare. Ca sancțiune, Alexandru va intra în cursa de eliminare, iar Cristian nu va avea imunitate în gala de vineri, 3 mai 2024.

Citește și: Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat în direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

Cum au încălcat Alexandru și Cristian regulamentul emisunii Mireasa

„Până vineri în gală să-mi spui dacă îți dorești să rămâi în casa Mireasa sau dacă vrei să mergi după Antonia afară”, i-a spus Alex lui Cristian

„N-am ce răspuns să-ți dau”, a răspuns Cristian.

„Ai timp până vineri la 14:00”, a spus Alexandu.

„E greu rău, frate!”, a spus Cristian.

„Normal că e greu! E o decizie foarte importantă! Eu îți pun punctul pe i”, a spus Alexandru.

„Și dacă n-am cum să-ți dau un răspuns vineri?”, a întrebat Cristian.

„O să-l tratez ca și cum vrei să rămâi în continuare”, a sous Alexandru.

Ce sancțiuni primesc Alexandru și Cristian pentru încălcarea regulamentului Mireasa

„Eu îmi fac datoria de prieten. Prefer să discut cu tine, să știu ce-ți dorești tu! În caz că vineri o să ne votăm băieții între noi”, a spus Alexandru, precizând că nu știe ce băiat să voteze pentru eliminare, pentru că este prieten cu toți.

„Știți că nu aveți voie despre ce votați în gală. Este una dintre cele mai importante reguli ale emisiunii. Avem două sancțiuni de dat. Sancțiunea lui Alexandru, care a inițiat discuția și sancțiunea pentru Cristian, care nu a oprit discuția. Mâine Alexandru va intra în cursa de eliminare. Mâine Cristian nu va avea imunitate”, a anunțat Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Ionela, deranjată de comentariile Nataliei la adresa ei: „Ea era mai mult atrasă de șofer”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat în direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian... Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x