Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Bia a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum soția lui Robert și ce au sărbătorit cei doi

Bia din sezonul 8 Mireasa a apelat la o schimbare de look. Soția lui Robert i-a încântat pe susținători cu cea mai recentă apariție în online.

Bia și Robert Galerie
Bia de la Mireasa a apelat la o schimbare de look | Antena 1

Cei care au apreciat-o pe Bia în cadrul sezonului 8 Mireasa au fost încântați să vadă cum strălucește ca soție a lui Robert. Tânăra este fericită și asta se vede pe chipul ei. De când a părăsit casa Mireasa Bia a început să facă sport și recent și-a făcut o schimbare de look. Bia și-a vopsit părul și a publicat imagini cu noua sa înfățișare pe contul său de Instagram.

Citește și: Mireasa sezonul 8. ”Ai băut o cafea cu fostul tău”. Cum răspunde Madi, după ce ea și Sergiu au depus actele pentru divorț

Bia și Robert din sezonul 8 Mireasa au împlinit 8 luni de relație. Ce mesaj i-a transmis fata soțului ei

Bia și Robert au împlinit 6 luni de relație, iar fata i-a transmis un mesaj emoționant soțului:

„Te iubesc așa cum nu îți poți imagina! În tine am găsit cel mai bun prieten, cel mai iubitor om și cel mai frumos suflet!”, a spus soția lui Robert.

Bia și Robert locuiesc în Oradea, în apartamentul care este pe numele tânărului. În cadrul emisiunii Mireasa s-a discutat despre acest apartament, despre posibilitatea tinerilor de a locui în el, sau de a sta în chirie. Vorbind despre apartament, doamna Anina a insistat ca fiul ei și Bia să semneze un contract prenupțial, înainte de a se căsători.

După toate aceste discuții, Bia și Robert s-au mutat în acel apartament din Oradea pe care îl renovează.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce surpriză emoționantă i-a pregătit Liviu Bogdanei. Fosta concurentă a împlinit 24 de ani

Bia şi Robert s-au căsătorit în sezonul 8 Mireasa, Iubire Infinită

Bia şi Robert au fost al patrulea cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Robert a oscilat între două fete care i-au atras atenția la începutul sezonului 8 Mireasa. În cele din urmă, băiatul și-a dat seama că Bia este femeia potrivită pentru el. Relația dintre Bia și Robert nu a fost tot timpul susținută de mama tânărului. Doamna Anina, care și-a însoțit fiul în competiție, nu a fost mulțumită de interacțiunile pe care le avea cu viitoarea noră, iar conflictele nu au întârziat să apară.

Nora și soacra au avut mai multe certuri și împăcări, dar Robert nu a adus niciodată în discuție posibilitatea despărțirii. Robert și Bia s-au logodit la Milano. Băiatul a ascuns inelul în înghețată și a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui. Cei doi au decis să-și depună actele pentru căsătorie, dar cu un contract prenupțial, așa cum și-a dorit mama tânărului.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Bia, în lacrimi în timp ce vorbea despre doamna Anina. Ce a mărturisit pentru prima dată

Mireasa, sezon 5. Anda Cătană, imagine rară în online. Cum arată acum fosta iubită a lui Leo... Mireasa sezonul 9. Ce părere are doamna Viorica despre cunoașterea dintre Liviu și Delia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x