Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Probleme de sănătate pentru Alexandru. Din ce cauză a slăbit soțul Anei

Ana și Alexandru au fost prezenți în emisiunea Extra Night Show de la Antena Stars. Tineri au vorbit despre dieta și fostul concurent a explicat de ce a slăbit.

alexandru si ana de la mireasa sezon 4 la xns Galerie
Ana și Alexandru au fost prezenți în emisiunea Extra Night Show de la Antena Stars. Tineri au vorbit despre dieta și fostul concurent a explicat de ce a slăbit. | Antena 1

De vină este, se pare, un virus pe care Alexandru l-a luat când se aflau în vacanță, la mare. Iată ce a povestit fostul concurent de la Mireasa sezon 4.

Probleme de sănătate pentru Alexandru de la Mireasa sezon 4. Ce a pățit

La emisiunea Extra Night Show de la Antena Stars, Paula Chirilă a remarcat faptul că Alex a slăbit și l-a întrebat ce s-a întâmplat. El a avut entorocolită și din această cauză a dat jos câteva kilograme, însă speră să se pună pe picioare.

”Da, am slăbit. Am slăbit pentru că pe 1 iunie am fost la mare, la Mamaia mai exact. Mi-a fost foarte rău. Mi-am revenit. Am mai slăbit câteva kilograme. Îmi gătește Ana și o să mă pun pe picioare.”, a zis Alexandru de la Mireasa sezon 4.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus, unde veți găsi și motivul pentru care cei doi se ceartă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 18 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Cum a început povestea de dragoste dintre Alexandru și Ana de la Mireasa sezon 4

Inițial, Ana de la Mireasa a fost atrasă de Marius. Cei doi au avut un blind date și o întâlnire față în față, la care s-au și sărutat.

Însă concurenta nu a fost sigură pe alegerea ei și nu a încercat mai mult cu Marius. Curând, Alexandru s-a apropiat de ea.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a făcut un test de sarcină. Care e rezultatul

Prudentă din fire, Ana a dorit să înțeleagă întreaga situație dintre Adelina și concurent. I-a dat o șansă abia după ce și-a dat seama că Alexandru a trecut peste acea poveste de iubire.

Lucrurile au evoluat frumos între ei, fără certuri semnificative. În Finala s-au și căsătorit, sub privirile emoționate ale părinților.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a plâns la Capricii. Ce se întâmplă cu ea și Perneș după ce a refuzat date-ul cu el... Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3 vor deveni părinți. Primele imagini cu bebelușul din burtică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x