Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 1 și 2, sezonul 2 din 24 august. Lia se reîntâlnește cu cel care a împușcat-o

Episoadele 1 și 2 din Lia - Soția soțului meu, sezonul 2, continuă povestea Liei și a lui Petru. Dacă finalul primului sezon i-a ținut pe telespectatori în tensiune, primele episoade vin cu noi provocări și destăinuiri.

colaj Lia-Soția soțului meu, Lia se reîntâlnește cu bărbatul care a împușcat-o, Petru care plânge la căpătâiul Liei în spital și Lia și Petru pe canapea acasă la ei Galerie
Al doilea sezon din serialul Lia - Soția soțului meu a revenit pe micile ecrane | Antena1

Episodul 1 începe cu o scenă care repune pe micile ecrane povestea Liei și a lui Petru. Apare Lia care dansează, iar în spatele ei un ecran imens pe care se derulează imagini cu cei doi îndrăgostiți în momentele lor de liniște și fericire.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Lia se trezește din comă

Medicul îi dă șanse mici de supraviețuire Liei, deoarece a pierdut mult sânge. Trebuie să repete analizele pentru a decide împreună cu Petru dacă o trezesc din comă sau nu.

Între timp, Petru retrăiește momentele în care a adus-o pe Lia la spital și avea mâinile însângerate, cum medicul îl anunța că glonțul i-a perforat Liei un rinichi, dar că poate trăi cu unul singur, însă a pierdut mult sânge. Tot atunci i-a spus că singura soluție este coma indusă.

Lia pare să îl audă pe Petru când îi vorbește. Acesta o încurajează să lupte și să treacă împreună peste situația dificilă în care se află.

Citește și: Interviu CaTine la Masculin cu Alexandru Ion: „E important să ai în minte că un drum poate fi parcurs în multe feluri”

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Alice o testează pe Otilia

Maria lasă micul-dejun pregătit, iar Gabi se oferă să așeze masa. Ulterior, Marcel afirmă că face asta pentru a o îmbuna să nu îi zică adevărul lui Pavel.

Gabi îi mărturisește Otiliei că a încercat să-l pregătească pe Pavel în privința a ceea ce o să-i spună Dana, însă fata nu i-a mărturisit nimic încă. Otilia îi servește micul-dejun lui Robi și încearcă să termine repede discuția.

Otilia se întreabă de ce toată lumea din familie se grăbește să dea pe față toate secretele, iar atunci intră Alice, iar discuția se încheie.

Citește și: Comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 va avea premiera vineri, 25 august, de la 20:30, la Antena 1

Robi îi spune lui Alice că vorbeau despre secrete, subliniind că sunt de oameni mari. Alice declară că nu se miră și întreabă ce se mai întâmplă și ce îi mai ascunde Otilia. Otilia nu înțelege aluzia, iar Alice îi spune știe anumite lucruri doar pentru că e Gabi gură spartă.

Robi întreabă de ce nu vine la masă și Petru, iar Alice îi spune că e la spital, la Lia, pe care o iubește mai mult decât pe ei.

Otilia îi atrage atenția, însă Alice îi interzice să-i spună cum să-și crească copilul. Și adaugă că acesta este motivul pentru care toți o părăsesc pe Otilia, inclusiv Pavel și Ema. Gabi îi atrage atenția lui Alice că nu știe când să se oprească.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Ema și Pavel se întâlnesc cu tatăl lor

Ema este dornică se formeze o relație cu tatăl ei, însă Pavel nu vede cu ochi buni această apropiere. Tânăra vrea să afle mai multe despre trecutul lor, despre familia lor și, implicit, despre ea. Simte de la discuția dintre tatăl ei și Otilia că amândoi îi ascund ceva, însă niciunul nu vrea să-i spună nimic.

Pavel nu îl consideră pe bărbat parte din familie, replicându-i că nu a fost alături de ei în niciunul dintre momentele importante din viața lor, adăugând că din cauza lui, nici mama lor nu a putut fi prezentă.

Citește și: Ce legătură mai puțin cunoscută există între Oana Zara și Valeriu Ilișie: „Ne zic oamenii că semănăm foarte bine”

„N-am vrut decât să vă cunosc, sunteți totuși copiii mei”, spune Nae, însă nu are nicio șansă să-l îmbuneze pe Pavel, care o trage pe Ema afară din restaurant.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Tavi în acuză pe Gianni de trădare

Tavi îi face o vizită lui Gianni, care se termină cu multe suspiciuni. Gianni afirmă că nu i-ar face niciodată rău, însă Tavi este sigur că l-a trădat și din această cauză a ajuns la pușcărie. Tavi o aduce în discuție pe Clara, care crede că îi ajută pe Petru, pe Mike și pe mama acestuia.
Gianni nu poate crede că fiica lui face asta și nu acceptă ca Tavi să o amenințe.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Angajații lui Petru află de căsătoria cu Lia

Angajații lui Petru afă că Lia este soția lui Petru de când era Alice în comă. Fetelor nu le vine să creadă. Apare El Capitan, care a ieșit din pușcărie după ce a fost acuzată că a adus droguri în țară. În urma analizelor, Poliția a lăsat-o liberă, deoarece în pachetele confiscate era făină.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Alice o înfrută pe Otilia

Alice primește de la avocat un plic, acolo sunt actele de divorț semnate de Otilia. Otilia susține că nu știa ce semnează, Petru spunându-i că sunt acte semestriale. Alice îi spune că a eșuat și ca mamă, și ca soție, în timp ce Gabi intră să le anunțe că Lia s-a trezit din comă. Otilia o acuză pe Gabi că i-a zis lui Alice de acte, dar aceasta neagă.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Petru dorește să se răzbune pe Gianni

Petru este sigur că Gianni i-a făcut asta Liei și îi promite că după ce se va reface, îl va face să plătească. Lia încearcă să-l facă să vadă că este un ciclu vicios, din care nu ar mai putea ieși decât în cel mai rău mod. De asemenea, Lia este sigură că fericirea lor nu ține de un singur om.

Petru este de părere că trebuie să pună capăt situației, fie că este arestat Gianni, fie că îl va omorî, deoarece el nu vrea să o piardă.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Maria și Dana se testează pentru a-i dona sânge Liei

Maria și Dana ajung la spital, unde sunt întâmpinate de Petru. Ele află că Lia are nevoie de transfuzie și că are o grupă de sânge foarte rară și vor să îi vină în ajutor. Li se alătură și Sorin.
Petru le promite că o va proteja pe Lia.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Alice se deghizează și intră în rezerva Liei - „Frumoasa din Pădure Adormită”

Alice se deghizează în asistentă și pătrunde în rezerva Liei. O trezește și îi spune că în timp ce era Lia în comă, Petru a divorțat de ea și ei s-au recăsătorit. Liei îi scade tensiunea arterială și o asistentă o trimite pe Alice după un medic, crezând că lucrează acolo. Alice pleacă și uită ochelarii Otiliei pe noptierea Liei.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Andi o previne pe Otilia în legătură cu Alice

Scena se deschide cu Otilia care își caută ochelarii și îl suspectează pe Robi că s-a jucat cu ei.
Intră Andi care o liniștește și încearcă să îi spună bănuielile la care a ajuns în privința lui Alice.

Îi spune Otiliei că Alice era cu Gianni în ziua în care Lia a fost împușcată. Andi crede că Alice ar fi în stare de orice ca să scape de Lia, chiar și să o omoare.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Gianni o testează pe Carla

Gianni și Carla discută la micul-dejun. Acesta îi aduce aminte fiicei sale că nu-i plac lucrurile neterminate și că nu i-ar plăcea să fie trădat chiar de ea. Carla îl întreabă dacă trebuie să facă ceva să-i demonstreze că nu l-a trădat, dacă vrea să termine ea ce a început. Gianni îi răspunde că da, pentru că pe ea n-ar bănui-o nimeni.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Sfaturile lui El Capitan pentru Carla

Carla se întâlnește cu Mike și El Capitan. Ea le povestește de suspiciunile pe care le-a sădit Tavi în mintea lui Gianni. El Capitan o sfătuiește să plece din țară, deoarece Gianni nici nu ratează, nici nu lasă lucrurile neterminate.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Medicul îi dă șanse mici de supraviețuire Liei

Atât medicii, cât și Petru încă se luptă să găsească un donator compatibil cu Lia. Starea ei este critică după hemoragie, rinichiul i-a cedat. Medicul crede că sunt slabe șanse să găsească un donator din moment ce nici pentru transfuzie nu s-a găsit. Petru refuză să creadă asta și o încurajează pe Lia să lupte în continuare.

Lia cade într-un somn profund, în care iar dansează și apare ecranul imens pe care se vede împreună cu Petru. Încă îi aude încurajările, dar încearcă să-i spună că a obosit. Petru o roagă să nu cedeze și îi promite că o să lupte împreună. El observă ochelarii Otiliei pe noptieră.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Misterul din jurul Liei se adâncește

Dana și Sorin nu înțeleg de ce niciunul dintre ei nu este compatibil cu Lia. Dana vrea să afle mai multe detalii despre mama Liei, însă Maria nu îi spune, deoarece relația dintre ea și fratele ei s-a răcit după ce Maria s-a căsătorit cu Marcel și abia după ce a murit mama Liei au reluat legătura.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Andi o confruntă pe Alice

Andi o confruntă pe Alice, spunându-i că știe că era la Gianni când Lia a fost împușcată. Alice îi spune că este paranoic, dar fratele ei nu se lasă. Acesta încearcă să o facă să înțeleagă că Petru nu o mai iubește așa cum își dorește ea. Alice nu vrea să accepte.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Petru îi cere socoteală Otilei

Petru ajunge la Otilia și o întreabă de ce erau ochelarii ei la Lia în rezervă. Otilia este surprinsă.
Andi îi sare în ajutor, spunându-i că au fost pe la ea să afle cum se simte, deoarece nimeni nu le spune nimic.

Otilia îi reamintește lui Petru că îi pasă de el, că este copilul ei. Andi subliniază că Petru s-a schimbat de la întoarcerea lui Nae. Petru vrea să-l bată pe Andi, însă Otilia intervine.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Tavi și Rusu pun la cale un plans

Cei doi joacă cărți și vorbesc despre Gianni, când intră Nadia, polițista care se ocupă de cazul lor. Aceasta îi sfătuiește să coopereze cu ea pentru a-l prinde pe Gianni.

Citește și: Gest neașteptat. Ce a putut să facă unul dintre cei mai bogați actori de la Hollywood față de doi necunoscuți: „Experiență gratis”

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Alice îi promite iertarea Otiliei. Condiția pusă să de aceasta

Confruntarea dintre Otilia și Alice cu privire la vizita celei din urmă la spital ia o turnură neașteptată. Alice îi propune Otiliei să susțină că semnătura de pe actele de divorț nu este a ei și că Petru a falsificat-o, astfel încât să se anuleze divorțul, iar căsătoria cu Lia să fie nulă.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. El Capitan îi arată ascunzătoarea lui Tică

El Capital îl duce pe Tică într-o boxă de la circuit și îl pune să desfacă o cutie de sub o prelată.
Acesta se conformează și scoate de acolo un pachet. Se sperie după ce El Capitan îi prezintă cele 500 de kilograme de praf alb, pe care le-a ascuns de Poliție și de Tavi.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Pavel se deschide în fața Gabrielei

Pavel vorbește cu Gabi despre Ema. Îl îngrijorează empatia ei și faptul că nu realizează că Nae a omorât-o pe mama lor. Gabi îi spune că fata vrea să-și formeze propria opinie. Pavel îl consideră în continuare doar un criminal pe tatăl lor.

Citește și: Angus Cloud, actorul din „Euphoria”, a murit la 25 de ani. Anunțul a fost făcut de familia îndurerată. Care ar fi cauza decesului

De asemenea, Pavel își face griji pentru Petru. El consideră că dacă Lia pățește ceva, Petru nu o să-și mai revină și că o să-l omoare pe Gianni. Gabi întreabă dacă Gianni e vinovat, ea considerând că este Alice. Pavel nu o vede capabilă de crimă.

Pavel primește mesaj de la Dana care îi spune că este tatăl copilului. El îi dă telefonul Gabrielei, care îi spune că știa că așa o să se întâmple.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 1. Donatorul anonim

Primul episod din al doilea sezon se sfârșește cu Lia căreia i s-a făcut transfuzia. S-a prezentat un donator, iar soția lui Petru a fost salvată dintr-o situație critică.

Petru vrea să-i mulțumească personal donatorului. Medicul se întoarce în cabinet unde este Carla. Ea este donatorul, însă vrea să rămână anonim.

Citește și: Ana Bodea și Oana Zara au o prietenie frumoasă și dincolo de platoul de filmare. Ce legătură specială există între cele două

Episodul 2, „Ultimul dans”, începe cu o scenă în care Lia și Petru ajung acasă, unde îi așteaptă Dana. Lia este foarte îngrijorată că dacă nu se reface trebuie să facă transplant, iar donatorul de sânge ar avea toate motivele să refuze să ajute în acest caz, ori să ajungă la dializă și să nu mai poată dansa niciodată. În același timp, refuză ca cei din jur să o trateze ca pe o bolnavă.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Pavel este surprins de ideea Gabrielei

În timp ce Pavel se pregătește să plece, Gabi îi mărturisește că i-ar fi plăcut ca bebelușul Danei să fie al lui, deoarece l-ar fi putut crește ei doi. Pavel este surprins că ar accepta. Însă Gabi spune că acel copil ar fi avut nevoie de niște părinți ca ei. Pavel îi spune că și ei ar putea avea într-o zi un copil al lor, într-un fel sau altul.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Lia își revine cu greu după externare

Petru și Dana încearcă să o facă pe Lia să mănânce, dar aceasta este prea îngrijorată să se poate gândi la mâncare. Petru o asigură că va fi alături de ea întotdeauna.

Citește și: Ce a transmis Ștefan Floroaica la finalul primului sezon al serialului. Cum arătau protagoniștii în ziua în care au luat castingul

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Marcel face un gest incredibil în fața lui Alice

Alice îi dă Mariei un platou cu prăjituri, însă Marcel aruncă prăjiturile la gunoi. Alice este revoltată, dar Maria minte că Marcel ar avea diabet.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Ema îl reîntâlnește pe tatăl său

Sorin o conduce pe Ema în parc, unde tatăl ei face fotografii pentru câțiva bănuți. Ema vrea să îi dea bani lui Nae, însă acesta nu acceptă. Ea îi propune să îi facă poze pe care să le plătească. Nae îl cheamă și pe Sorin și îi spune să o pupe, însă Ema nu îl lasă.

Întâlnirea nu decurge tocmai bine, Ema având nevoie de răspunsuri, iar tatăl ei nefiind pregătit să le ofere. Acesta îi dă dreptate lui Pavel și îi spune că poate a fost o greșeală să îi caute.

Citește și: Ana Bodea, mișcăre de balet spectaculoasă, doar într-un costum de baie. Imaginea în care pare că zboară ce a stârnit reacții

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Gianni îi mărturisește Carlei adevărul despre mama sa

Carla și Gianni vorbesc despre viața lor și despre mama Carlei. Gianni îi mărturisește că mama ei s-a sinucis atunci când Petru l-a băgat la pușcărie. Gianni nu și-a refăcut viața. Carla și-ar fi dorit ca ambii părinți să fie alături de ea. Și să nu crească la mila lui Tavi. Gianni îi mărturisește că timp de 13 ani le-a pierdut pe amândouă.

Carla încearcă să își aducă aminte momentele fericite cu toți trei, însă Gianni recunoaște că nu a fost soțul ideal, dar că mama Carlei l-a iertat, dar nu s-a iertat pe sine. Tocmai din această cauză Gianni vrea ca Petru să treacă prin ce a trecut și el.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Marcel o înfruntă pe Otilia

Otilia îi cere explicații cu privire la gestul din bucătărie, însă Marcel susține că Alice a mai încercat o dată să îi otrăvească familia și nu o va face din nou. El o amenință pe Otilia că se va duce să declare la Poliție asta dacă Pavel nu îl va recunoaște pe copil.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Nadia stă de vorbă cu Lia

Nadia ajunge la Petru și la Lia. Îl găsește pe Petru foarte tensionat, însă Lia e dispusă să discute cu ea. Din păcate nu își aduce aminte nimic.

„Mă pregăteam să filmez. Iar apoi a fost ca un coșmar”, spune Lia, ea mai adaugă că era conștientă, dar nu putea reacționa și că nu a văzut pe nimeni la studio.

Petru susține că Gianni este vinovat, însă Nadia le spune că era cu ea în momentul în care Lia a fost împușcată.

Lia îi cere lui Petru să nu se mai comporte astfel, să nu se mai prefacă și să acționeze ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Ea vrea doar să-și trăiască viața atât cât e.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Mike îi dezvăluie lui Andi adevărul despre droguri

La insistențele lui Andi, Mike îi spune unde au ascuns drogurile. În tot acest timp, Tică discută aprins cu El Capitan din cauza drogurilor din boxă. Pavel le spune să deschidă toate boxele, deoarece trebuie să ajungă sponsori la circuit pentru evenimentul planificat.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Lia se teme pentru viitorul ei

Lia încă speră că mai poate onora contractul pentru care filma în momentul în care a fost împușcată. O sună pe Elena, însă aceasta îi spune că s-a încheiat și îi propune să se întâlnească pentru a discuta despre viitoare proiecte.

Lia este deznădăjduită. Își vede cariera îndropată, iar termenul de două săptămâni până la control o face să îi fie teamă că nu va putea schimba deznodământul și că nu va putea să mai danseaze niciodată.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Gabi o înfruntă pe Otilia

Gabi o întreabă pe Otilia dacă are de gând să mintă pentru Alice. Otilia susține că nu a semnat divorțul, doar niște acte semestriale pentru firmă. Aceasta afirmă din nou că ar face orice pentru fiica ei și îi dă de înțeles că i-ar spune chiar și adevărul lui Pavel.

Ulterior telespectatorii află că aceasta chiar îl îndeamnă pe Pavel să refacă testul de paternitate, iar el acceptă.

Citește și: Cum arată Ana Bodea în costum de baie, la piscină. Actrița din Lia - Soția soțului meu s-a lăsat fotografiată fără inhibiții

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Lia îl îndeamnă pe Petru să meargă la Robi

Deși Petru ar vrea să nu o lase deloc singură, Lia îl îndeamnă să meargă la Robi, copilul având nevoie de prezența tatălui.

Ulterior telespectatorii află că Petru ajunge când Robi deja adormise, iar schimbul de replici dintre Alice și Petru este unul tăios, menit să-i facă răi celui din urmă.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Ema îi dă speranțe lui Sorin

Sorin și Ema ajung acasă, iar aceasta îl sărută pe obraz. Sorin îi cere să-i spună dacă sunt doar prieteni sau mai mult de atât, deoarece pentru el sărutul reprezintă mai mult. Ea îl mai sărută o dată și fuge spre casă râzând.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Robi o roagă pe Alice să nu îl părăsească și ea

Robi și Alice poartă o discuție despre Petru. Copilul îl aștepta să îl învețe să meargă cu barca. Alice îi spune că Petru l-a abandonat pentru că o iubește pe Lia mai mult. Robi o întreabă dacă o să-l părăsească și ea, iar Alice îl ia în brațe și îi spune că nu o va face. Otilia îi privește pe cei doi de la distanță.

Citește și: Ana Bodea, moment emoționant de balet în platoul Neatza. Cum a influențat-o personajul din serial în viața personală

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Scrisoarea Liei pentru Petru

Lia îi scrie lui Petru despre ce înseamnă moartea pentru ea. Îi mărturisește că nu îi este frică de moarte, însă îi este frică pentru Petru, că nu vrea să sufere. Nu vrea să treacă prin ce a trecut ea la moartea tatălui ei.

În acest timp îi sună telefonul, dar nu vorbește nimeni. Cineva bate la ușă, dar se dovedește a fi Nae. În urma discuției cu Nae, Lia este hotărâtă să lupte. Amândoi o să lupte până la capăt.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Tavi și Rusu distrug casa lui El Capital

El Capitan și Mike îi găsesc la ei acasă pe Tavi și pe Rusu, care veniseră să caute drogurile.
El Capitan nu are încredere în Tavi, deoarece acesta nu și-a respectat înțelegerea.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Maria îi dezvăluie Danei adevărul despre mama Liei

La insistențele Danei, Maria îi dezvăluie că fratele ei nu era tatăl biologic al Liei. Mama Liei era însărcinată când s-au cunoscut. Nu știe cine este tatăl ei, doar că era șeful mamei sale pe când lucra ca bonă.

Amândouă sunt de părere că trebuie să îi spună Liei adevărul, tatăl ei fiind singurul care ar putea-o salva.

Citește și: Ștefan Floroaica a avut chimie cu Ana Bodea încă de la castingul serialului „Lia - soția soțului meu”: „Când îi priveam ochii...”

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Petru îl înfruntă pe Gianni

Petru se duce la Gianni. Îl găsește în grădină și, în primă fază, discută aprins despre ce i s-a întâmplat Liei și soției lui Gianni.

Gianni îl acuză că l-a băgat la pușcărie și că a pierdut-o din cauza asta pe soția lui. Încep să se bată, iar Gianni încearcă să-l strângă de gât cu un furtun de grădină. Petru se eliberează și își pune mâinile în jurul gâtului lui Gianni, încercând să-l sufoce.

Gianni ia un cuțit și vrea să îl înjunghie pe Petru, dar acesta este mai rapid și îi ia cuțitul. Gianni îl imploră să nu o lase din nou orfană pe fiica lui. Petru se retrage, dar cu o condiție, să nu se mai atingă de Lia.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Episodul 2. Lia se reîntâlnește cu cel care a împușcat-o

Lia încearcă din nou să danseze, dar observă ceva suspect afară. Îi sună telefonul și atunci îi aude vocea celui care a vrut să o omoare.

Pe fereastă îl vede pe bărbatul care a venit la studio și a împușcat-o. El îi spune că a venit să termine ce a început.

Scenele de la studio, când lia cade însângerată la podea, iar Petru aleargă spre ea se succed pe ecran. În acest timp, Lia încearcă să fugă, dar nu reușește.

Al doilea episod al sezonului 2 se sfârșește cu Lia lungită pe pietriș în lumina unor faruri.

Citește și: Ana Bodea, despre motivul pentru care a renunțat la balet. Ce are în comun frumoasa actriță cu personajul pe care îl interpretează

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Serialul e disponibil pe Antena 1 si AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 2, se vede în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 24 august.

Proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite. Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea) – Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi găsesc răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, începând din 24 august, de la 20.30, la Antena 1.

În completarea serialului, AntenaPLAY prezintă exclusiv pentru telespectatori proiectul „Lia – Tot ce nu se vede", o producție originală. Prin intermediul imaginilor, fanii pot vedea cum se desfășoară o zi de filmare, ce fac și ce spun actorii în pauzele dintre duble și ce presupune realizarea unui serial de succes marca DreamFilm Production.

Cel de-al doilea sezon al serialului Lia – soţia soţului meu va avea premiera în această seară, de la 20:30, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x