Antena Căutare

Romică Țociu și Cornel Palade sărbătoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1

Romică Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sărbători un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plină de savoare... la propriu!

Colaj cu Romică Țociu și Cornel Palade pe scena iUmor Galerie
Romică Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1 | Antena 1

Ce moment au pregătit cei doi actori, care au fost reacțiile juraților iUmor, dar și ale publicului, telespectatorii vor afla duminică, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Alina și Cristin Tomi s-au calificat în finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a plăcut foarte mult momentul acesta”

Surprizele continuă și în ediția cu numărul unsprezece iUmor-Alege comedia sezonul 16, când unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din showbizul românesc, Romică Țociu și Cornel Palade, sărbătoresc un 1 Mai Muncitoresc tradițional, ca pe vremuri.

Romică Țociu și Cornel Palade, show de zile mari pe scena iUmor

Despre momentul celor doi, Cheloo a mărturisit : „Momentul lor ne-a întors în timp, când sărbătoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”, iar reacția lui Romică nu a întârziat să apară: „Ai avut tu, vreodată, față de pionier?”.

Nici Cosmin Natanticu nu a rămas indiferent în fața momentului savuros și a simțit nevoia să facă o remarcă la adresa colegei sale din juriu, vizibil încântată de grătarul încins: ,,Foarte amuzanți, ca de fiecare dată, nici nu sunt cuvinte de spus, atunci când vine vorba despre cei doi. Doar te uiți, te bucuri de show și... speri să-ți dea un mic cu muștar!”, a comentat acesta, cu privirea îndreptată către Delia, care, fără sfială, a vrut să se bucure de moment până la capăt: ,,Vreau și eu un mic, cu muștar și pâine!”.

Citește și: iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Diță revine pe scenă cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scenă”

Întregul moment pus în scenă de doi dintre cei mai mari actori români poate fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Și în cel de-al 16-lea sezon iUmor, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.

Alina și Cristin Tomi s-au calificat în finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a plăcut foarte mult momentul acesta”... Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminică, de la ora 20:00, la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x