Antena Căutare

Măcelar și tăticul cool a două fete, Iulian face "show cu carne"! "Inteligent din partea ta să vii cu o astfel de prezentare a mâncării"

În fața celor trei chefi ajung niște delicatese, ascunse sub cloșuri. Sunt preparate de Iulian Gheorghe, din Ploiești, măcelar de profesie și tăticul cool a două fete superbe. 

Emoțiile dau în clocot, pentru că presiunea unui test contracronometru îi va face pe concurenți să conștientizeze că au o singură șansă de a demonstra că merită să ajungă în etapa următoare.

La masa jurizării își fac loc, ca de obicei, umorul și voia bună, iar dorința chefilor de a-și forma cele mai bune echipe de uncenici va fi o provocare pentru fiecare bucătar să se autodepășească.

În fața celor trei chefi ajung niște delicatese, ascunse sub cloșuri: Steak de vită Ribeye pe sare de Himalaya încinsă. Sunt preparate de Iulian Gheorghe, din Ploiești, măcelar de profesie și tăticul cool a două fete superbe.

În timp ce mestecă de zor, jurații se pun pe dezbătut: "Show-ul ăsta cu carne e interesant, dar după el nu prea mai e nimic", zise chef Bontea.

Andreea Bălan a învățat să gătească cozonaci de la soțul ei! Artista a făcut anunțul pe internet: ”Mi-am luat inima în d... Dragostea nu cunoaște vârstă! De 55 de ani, tanti Viorica iubește și gătește: S-a lăsat cu tango în bucătăria "Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x