Antena Căutare

Echipa lui Chef Orlando Zaharia a câștigat battle-ul ieri seară, la Chefi la cuțite. O concurentă, eliminată la proba individuală

Cel de-al treilea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus victoria echipei conduse de Chef Orlando Zaharia, după un battle cu o provocare dificilă, dar și cu două amulete care au zdruncinat ordinea la bancurile de lucru.

echipe chefi la cutite Galerie
Echipa lui Chef Orlando Zaharia a câștigat battle-ul ieri seară, la Chefi la cuțite, iar proba individuală a eliminat o concurentă în tunică roz | Antena 1

Chef Richard Abou Zaki a împărțit ieri unele dintre cele mai incomode ingrediente echipelor adverse, după ce a câștigat concursul de bătut albușuri care i-a oferit acest privilegiu. Astfel, tabăra tunicilor galbene a primit gheare de găină, wassabi, dropsuri mentolate și edamame, în vreme de echipa verde a avut ca ingrediente impuse pipote, tapioca, sos de pește și cerneală de sepie.

Echipa lui Chef Orlando Zaharia a câștigat battle-ul ieri seară, la Chefi la cuțite, iar proba individuală a eliminat o concurentă în tunică roz

Confruntarea a fost marcată de două amulete grele, aruncate în joc de Chef Orlando și Chef Sautner. Dacă primul le-a interzis adversarilor să folosească sarea, zahărul și făina, cel de-al doilea a dat peste cap ordinea din bucătărie, mutând echipele la bancurile rivale. Proba încărcată de tensiune a fost câștigată de echipa lui Chef Orlando, pentru care banda a adus opt farfurii verzi.

Astfel, tabăra tunicilor roz, condusă de Chef Richard, a intrat pentru prima dată la proba individuală eliminatorie, duelându-se cu competitorii echipei galbene. Cea mai slabă farfurie
i-a aparținut Geaninei Crăciun, concurenta lui Chef Abou Zaki, care a rămas astfel cu un om în minus. ”Nu am simțit că Geanina a pus pasiune în farfuria pe care a făcut-o și nu asta așteptam de la o persoană din echipa mea. Prin urmare, spun asta deși nu e ușor cu un om în minus - poate sunt dur, dar verdictul în privința ei este corect. E fantastic că am câștigat două battle-uri până acum, dar în acest concurs, în fiecare zi există acest risc ca un om să plece acasă. Așa că e nevoie și de concentrarea maximă a concurenților – eu îi ajut, dau totul, însă la proba individuală, totul depinde de ei”, a declarat Chef Abou Zaki.

Confruntările celor trei echipe în drumul spre marele trofeu al sezonului 13 Chefi la cuțite continuă săptămâna viitoare la Antena 1, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Richard Abou Zaki a pariat pe un ingredient neobișnut în primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a ales să gă... Mesajul transmis de chef Orlando Zaharia după ce a câștigat primul său battle din sezonul 13. Ce a publicat în mediul on...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x