Antena Căutare

Familia Băitoi a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu e învingător!

Chefi la cuțite. Familia Băitoi, în tunici galbene, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Marii câștigători i-au adus încă un trofeu lui chef Florin, iar ei sunt mai bogați cu 10.000 de euro.

Familia Băitoi, în tunici galbene, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Marii câștigători i-au adus încă un trofeu lui chef Florin, iar ei sunt mai bogați cu 10.000 de euro.

Familia Băitoi a venit tocmai din Chișinău la degustările pe nevăzute cu o mâncare rusească 100%. Și-au spus echipa Matreshka, echipă tânără, compusă din mamă rusoaică, tată român și doi copii mari și frumoși: "Motorul familiei este speranța. Iubirea este rețeta cea mai bună", spuneau ei.

Cei patru conduc împreună o afacere de familie. "Tata e boss-ul. El vine la lucru și bea cafea", se amuză mereu copiii.

Vezi momentul din preselecții: O familie din Chișinău cucerește juriul de la "Chefi la cuțite": "Sunteți prea tineri pentru niște copii așa de mari"

Au primit cuțitul în preselecții, l-au avut drept mentor pe chef Florin Dumitrescu și au câștigat trofeul Chefi la cuțite, în sezonul dedicat familiilor.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”... Familia Băitoi a câștigat sezonul special Chefi la cuțite: Florin Dumitrescu, încă un titlu în palmares...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x