Antena Căutare

Influnceriţele au luat cu asalt bucătăria "Chefi la cuțite"! Andreea și Sensy: "Sensi vine de la sensibilă!"

Constantinescu Andreea şi Sensy sunt două influenceriţe care vor să-i dea gata pe chefi cu preparatele lor. Pe lângă ele s-a infiltrat şi Daniel Cifor, un elev care s-a botezat la vârsta de 18 ani!

Chefi la cuțite. Sezon 7. Ediția 2. Constantinescu Andreea şi Sensy sunt două influenceriţe care vor să-i dea gata pe chefi cu preparatele lor. Pe lângă ele s-a infiltrat şi Daniel Cifor, un elev care s-a botezat la vârsta de 18 ani!

Chefi la cuțite. Sezon 7. Ediția 2. Sensy s-a prezentat la bancul de lucru cu un decolteu adânc și a mărturisit că, pe lânga faptul că e influenceriță, lucrează și la o firmă de fază. A gătit ouă benedict cu cremă de avocado.

Chefi la cuțite. Sezon 7. Ediția 2. De cealaltă parte, blonda Andreea e tot influenceriță. A pus pe farfuriile pentru chefi paste cu pesto și trage speranță că îi va impresiona.

Cât despre tânărul de 19 ani, botezat cu un an în urmă, acesta a avut emoții cu nemiluita. Cum s-a terminat totul pentru cei trei?

Le-a stat inima juraților! Bontea s-a închinat! Cântece bisericeşti la "Chefi la cutite!": "Aleluia, alel... Anca Dinu, zisă Chef Pisi, concurenta care a stat doi ani într-o mănăstire: "O să câștig. Știu și ce fac cu banii&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x