Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Cine a intrat la duel după battle-ul opt. A avut loc o situație neașteptată. Irina Fodor a intervenit

Banda a dus un verdict neașteptat în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024. O situație uluitoare a avut loc în bucătărie, iar Irina Fodor a intervenit imediat pentru a da explicații.

colaj foto cu cele trei echipe de la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Banda a adus un verdict neașteptat în ediția 22 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia au avut parte de un battle tensionat și plin de surprize. Echipele celor trei jurați au făcut tot ce au putut pentru a-i impresiona pe degustători cu preparatele lucrate, în ciuda obstacolelor din bucătărie.

Tensiunile și-au făcut rapid apariția în platou atunci când banda a adus din prima trei farfurii galbene. A fost o luptă aprigă între două echipe. Camerele de filmat au surprins momentele pline de emoție pentru chefi și concurenți.

Chef Orlando Zaharia a trecut printr-o situație care l-a dezamăgit complet în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 7 mai 2024. Deși nu avea încredere în preparatele echipei sale, juratul a amuțit când a văzut că nu are nicio farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”

„0, deci înnebunesc! O iau razna! Am ajuns de milă să văd măcar o farfurie. Nu există așa ceva! Sunt foarte șocat”, a spus juratul.

„Dacă nu câștigăm nici azi sparg toate alea. Să mă țineți”, a zis chef Alexandru Sautner.

„Se joacă cu nervii mei, se joacă cu inima mea! Îmi explodează capul”, a mărturisit chef Richard Abou Zaki.

Ce echipe au intrat la duel după battle-ul opt din ediția 22 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 7 mai 2024

Verdictul pe care l-a adus banda în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 7 mai 2024 i-a lăsat pe toți mască. Ultima farfurie care a intrat în platou a fost verde. Așadar, toate echipele vor intra la duel după battle-ul opt.

Chef Orlando Zaharia va avea toți concurenții la proba individuală pentru ca a primit o singură farfurie, în timp ce chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki vor trimite jumătate din echipă pentru că au avut o egalitate a numărului de farfurii.

„Toată lumea dezămăgită, toată lumea obosită!”, a spus Mihai Dragomir.

„Bine că am luat o farfurie pentru moral”, a zis și chef Orlando Zaharia.

Situația neașteptată din bucătărie a făcut-o pe Irina Fodor să intervină imediat cu explicații: „Eu vă felicit pe toți pentru că au fost farfurii superbe și oamenii au fost foarte încântați. Știți ce se întâmplă în această situație? Echipa verde intra la duel în toate splendoarea ei. Din echipa roz trei concurenți, iar din echipa galbenă doi concurenți.”

Au ieșit la scântei între Mihai Dragomir și Mario Mădălin Dumitru atunci când tânărul i-a propus lui chef Alexandru Sautner să intre ei doi la duel. Cuțitul de aur din echipa verde a răbufnit: „De ce eu? Nu am fost întrebat dacă vreau sau sunt în stare!”

„Pana mea, cum îți permiți așa ceva?! Tu, cuțit de aur, zici: „de ce eu?!””, a dezvăluit Mihai Dragomir.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat

Chef Alexandru Sautner a decis să-i trimită la proba individuală pe Mario Mădălin Dumitru și pe Mihai Dragomir. De altfel, chef Richard Abou Zaki a hotărât ca Lăcrămioara Pintilie, Antonio Ștefănescu și Claudia Sauliuc să meargă la duel.

Chef Orlando Zaharia a apelat la un gest copleșitor înainte de proba individuală. Acesta a încercat să-i încurajeze pe concurenți. Mai mult, i-a oferit Alexandrei și un pupic pe frunte, dar și lui Varză.

„Deja eram gelos, păi numai Alexandra. Dacă vrei, plâng și eu ca să mă iei și pe mine la pupat”, a glumit Varză.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Orlando Zaharia a lovit cu cea mai „periculoasă” amuletă din sezonul 13. Ce a urmat în bucă... Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandra Veber a cedat și nu și-a mai putut stăpâni reacțiile, la aflarea notelor. Ce a ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x