Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Alexandru Sautner s-a enervat pe Richard Abou Zaki și a aruncat cu obiecte spre el. Ce a urmat

S-a iscat un conflict de mari proporții între Chef Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki, înainte de cel de-al șaptelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. Unul dintre ei a aruncat cu obiecte, fără să mai țină cont de nimic.

Colaj cu chef AlexaCu Sautner și chef Richard Abou Zaki în timpul unui conflict la Chefi la cuțite Galerie
S-a iscat un conflict de mari proporții între Chef Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki, | Antena 1

Au ieșit scântei în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, chiar la scurt timp după ce Irina Fodor a anunțat tema de gătit și regulile pentru cel de-al șaptelea battle. La un moment dat, în timp ce Lăcrămioara Pintilie se afla în cămară și încerca să aleagă niște ingrediente, între Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner a izbucnit un adevărat conflict. La un moment dat, acesta din urmă a aruncat cu obiecte spre rivalul său, din cauza faptului că s-a enervat foarte tare.

Alexandru Sautner s-a enervat pe Richard Abou Zaki și a aruncat cu obiecte spre el. De ce s-au certat cei doi, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024

De data aceasta, în cle de-al șaptelea battle, Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat tema de gătit pentru al șaptelea battle:

„Din acest moment nu mai aveți voie să vorbiți, altfel veți fi taxați pentru fiecare cuvânt. Tema principală a zilei este foc și gheață. Este o metoforă pentru cald și rece, vară și iarnă, luați-o cum vreți voi. Astăzi ne jurizează cei de la Administrația Națională de Meteorologie. Fiind sezonul 13 era păcat să nu avem și astăzi cifra fatidică cu nou. Astăzi vor fi distribuite 13 ingrediente astfel: chef-ul câștigător va avea 6 ingrediente și tot el va decide cine va primi 4 ingrediente și 3 ingrediente. Ingredientele fiecărui chef vor fi interzise celorlalte echipe. Chef-ul câștigătpr merge primul în cămară, dar nu aveți voie să vorbiți. Trebuie doar desemnat concurentul care merge în cămară și atât, nici semne, nici nimic. Sunteți urmăriți cu toții, vă rog să respectați regulile”, a explicat Irina Fodor tema probei celui de-al șaptelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13.

Citește și: Secretul folosit de Orlando Zaharia pentru a găti corect pulpele de pui. Doar bucătarii știu trucul. Ce a zis, la Chefi la cuțite

Alexandru Sautner l-a trimis pe Mihai Dragomir în cămară primul, fiindcă echipa galbenă a câștigat proba de avantaj. Apoi, echipa verde turcoaz a trimis-o pe Alexandra să ia patru ingrediente, urmată de Lăcrămioara Pintilie din echipa roz. Acesta a fost momentul în care au ieșit scântei între Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner, acesta din urmă chiar ajungând, de nervi, să arunce cu obiecte din bucătărie spre rivalul său.

Liderul echipei galbene s-a înfuriat de faptul că, în opinia lui, Richard a încercat să transmit semnale Lăcrămioarei, aflată în bucătărie.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”

„Nu ești niciodată corect, tot faci semne. Ține-te de reguli! Vezi că mă enervezi, basta! Depășești orice limită”, a zis acesta acuzator.

„Ești un idiot!”, i-a zis Richard Abou Zaki.

„Îți arunc și asta dacă mă enervezi! Nu mă face idiot tu pe mine, ești un cretin! Ai grijă cum vorbești, nu mă faci tu pe mine idiot când se uită mama la mine, nevastă-mea, copii, asta nu se acceptă!”, a zis Alexandru Sautner, extrem de supărat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce temă de gătit a anunțat Irina Fodor pentru al șaptelea battle. Ce s-a aflat despre Orlan... Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce echipă a câștigat cel de-al șaptelea battle. Banda a adus un verdict neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x