Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Concurenților nu le-a venit să creadă când au auzit care e a doua probă din bootcamp. Ce a urmat

A doua probă din bootcamp i-a luat prin surprindere pe concurenți, chiar în ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar, aka Regina Întunericului, a avut o reacție neașteptată când a auzit ce au anunțat chefii.

colaj foto cu chefii si irina fodor si concurentii din bootcamp la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Concurenții au fost uimiți când au aflat ce au de făcut în proba a doua din bootcamp la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Chefii au avut de făcut o alegere dificilă după primul test al concurenților din bootcamp-ul sezonului 13 Chefi la cuțite. Cei patru jurați au fost foarte atenți la detalii, în mod special la gustul preparatelor și la tehnica de gătit a participanților.

Rândurile au început să se restrângă în ediția 14 a show-ului culinar de pe 17 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu și chef Orlando Zaharia au fost nevoiți să elimine din concurenții care n-au impresionat în această etapă a competiției, deși au trecut cu bine peste preselecții.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Gabriela Lucuțar a dezvăluit de ce i se spune Regina Întunericului. Ce mărturisiri a făcut

Emoțiile au atins cote maxime în platoul emisiunii. S-a lăsat cu lacrimi de bucurie, dar și de supărare. De altfel, concursul sezonului 13 Chefi la cuțite continuă pentru cei care au fost desemnați să își arate abilitățile culinare la cea de-a doua probă.

„Mai avem doar 17 locuri în echipe pentru că există deja patru cuțite de aur!”, i-a anunțat jurații.

„O să fiu și mai atent, și mai exigent!”, a adăugat chef Alexandru Sautner.

Ce temă au primit concurenții la a doua probă din bootcamp în ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 17 aprilie 2024

O nouă zi, o nouă provocare pentru concurenții rămași să lupte pentru un loc în echipele chefilor. Cu zâmbetul pe buze și încrezători în forțele proprii, participanții au pășit în bucătăria show-ului culinar fără să se gândească la ceea ce îi așteaptă.

„Îmi pare tare bine să vă văd aici! Sper să rămâneți cât mai mult. La finalul acestei zile puteți primi tunci și asta e cea mai importantă realizare din acest show. Înseamnă că ați intrat în echipe, că puteți participa la confruntări și că foarte mulți oameni vor gusta din farfuriile voastre. Aici poate să vi se schimbe viața, aici poate începe destinul vostru. E importantă această zi, iar eu vă țin pumnii și vă urez succes!”, a spus Irina Fodor.

„Îi văd pe colegii mei foarte tensionați, iar asta mă bucură pentru că sunt o forță de temut”, a evidențiat Gabriela Lucuțar.

Concurenților nu le-a venit să creadă atunci când au auzit care este a doua probă din bootcamp. Aceștia au fost puși în dificultate de o temă simplă. Ei trebuie să facă un preparat cu orez.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Ce au putut jurații să găsească în farfuria unei concurente. Ce s-a întâmplat cu Liviu Moroiu

Regina Întunericului a avut o reacție neașteptată la vestea chefilor: „M-am blocat efectiv! Orez? Ce să faci din orez? Mă rog, se pot face multe chestii din orez, dar ce pot să fac eu?”.

„Pare ușor, dar nu este!”, a fost replica lui chef Ștefan Popescu.

„Vorbim de un ingredient și mai banal decât roșia!”, l-a completat chef Orlando Zaharia.

Așadar, concurenții au la dispoziție 60 de minute să facă o farfurie din care pot gusta toți cei patru jurați.

„Avem ceva de băut mai tare?”, a fost întrebarea unui concurent pentru Irina Fodor.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Jurații Chefi la cuțite își alcătuiesc diseară echipele cu care luptă pentru marele trofeu al sezonului 13. Ce surprize ... Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Ce s-a întâmplat când jurații au ajuns la farfuria lui Cătălin Țociu. De ce au făcut o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x