Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Ce s-a întâmplat când jurații au ajuns la farfuria lui Cătălin Țociu. De ce au făcut ochii mari

Chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia au avut parte de o surpriză când au ajuns la farfuria lui Cătălin Țociu din a doua probă a bootcamp-ului. Aceștia au făcut ochii mari când au văzut ce a putut să gătească fiul lui Romică Țociu.

colaj foto cu chefii si poza cu catalin tociu la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Cătălin Țociu i-a surprins pe jurați în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Concurenții au avut parte de o probă contracronometru în ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024. Tema nu a fost deloc ușoară pentru cei care își doresc un loc în echipele juraților.

Participanții au fost puși să facă o rețetă cu un ingredient simplu, dar care le-ar putea decide soarta în competiția show-ului culinar. Așadar, aceștia au realizat diferite preparate în care orezul să fie vedeta.

Tensiunile, presiunea și adrenalina nu au lipsit de pe platoul de filmare. Toți își doresc un loc în battle-uri, însă doar 17 vor merge mai departe în etapa următoare a concursului.

Chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu și chef Orlando Zaharia au fost foarte atenți la detalii. Jurații au pus accent pe creativitate, inspirație, gust și munca în echipă.

După un test dificil, emoțiile au început să se resimtă din nou în rândul concurenților. Degustarea este momentul în care participanții și-au stăpâni cu greu sentimentele și reacțiile. Aceștia au așteptat cu nerăbdare să afle verdictul final al chefilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Tatiana Gaman este rusoaica ce l-a „cucerit” pe chef Alexandru Sautner cu farmecul ei. Ce a gătit

„Puls 130 când au ajuns în dreptul meu!”, a spus un concurent.

„Au venit, au plecat și cam atât”, a mai evidențiat o concurentă despre degustarea lui chef Ștefan Popescu și a lui chef Orlando Zaharia.

„Nu am citit prea multe pe fața lor, rămân rezervată!”, a mai adăugat și Tatiana Găman.

Ce au găsit chefii în farfuria lui Cătălin Țociu la degustare în proba a doua din bootcamp-ul sezonului 13 Chefi la cuțite

Chef Ștefan Popescu și chef Orlando Zaharia au rămas uluiți când au văzut farfuria lui Cătălin Țociu din a doua probă de bootcamp. În ediția 14 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 17 aprilie 2024, fiul lui Romică Țociu s-a decis să le „stingă lumina” juraților cu un preparat deosebit.

„Ce ai făcut aici?!”, a spus unul dintre chefi.

Pentru a impresiona, concurentul a decis să facă un risotto cu praz și ton. Un detaliu a atras atenția juraților. Se pare că fiul actorului Romică Țociu a acoperit toată farfuria cu orez.

„Sper să fi gătit tonul corect! Doamne, ce emoții am!”, le-a mărturisit Cătălin Țociu.

„Eu fraier că am încercat să sustrag ceva de la ei, dar au fost reacții bune. Nu s-a scuipat, nu s-au strâmbat, deci au fost oameni buni!”, a mai adăugat el.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Concurenții au ajuns în bootcamp-ul sezonului 13. Ce s-a întâmplat când au apărut chefii

„Imaginația lui e a lui! Numai el știe ce a vrut să facă”, a fost replica lui chef Ștefan Popescu.

„Mi s-a părut o idee interesantă!”, a completat chef Orlando Zaharia.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Concurenților nu le-a venit să creadă când au auzit care e a doua probă din bootcamp. ... Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a interven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x