Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu s-a accidentat și a ajuns la spital. Ce a pățit și cum se simte

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce s-a accidentat la finalul anului 2023. Iată ce i s-a întâmplat și cum se simte acum.

colaj de imagini cu chef catalin scarlatescu imbracat in platoul chefi la cutite Galerie
Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce s-a accidentat la finalul anului 2023. Iată ce i s-a întâmplat și cum se simte acum. | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu a suferit un mic accident pe 29 decembrie 2022 și a fost nevoit să ceară ajutorul medicilor. El s-a prezentat la cea mai apropiată unitate spitalicească, acolo unde personalul medical s-a asigurat că e bine.

Potrivit publicației Spynews, Cătălin Scărlătescu ar fi alunecat și s-a accidentat. Problemele nu au fost grave, însă îndrăgitul chef de la Chefi la Cuțite s-a resimțit.

Citește și: Cât costă o farfurie de sarmale cu mămăliguță în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Prețul nu e deloc piperat

Care este motivul pentru care chef Cătălin Scărlătescu a ajuns la spital

După ce a alunecat, chef Cătălin Scărlătescu a suferit o entorsă. Pentru a se asigura că se va vindeca, el a cerut ajutorul medicilor. Pentru că nu este grav, acesta și-a și reluat activitățile cotidiene.

Pe 1 ianuarie 2023, el s-a pozat în aer liber, cu un urs gigant în brațe. Îndrăgitul chef le-a urat internauților ”La mulți ani de anul nou”.

Citește și: Cu ce situație neașteptată s-au confruntat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, în Deltă. Prin ce au trecut cei doi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform Wikipedia, entorsa, cunoscută, de asemenea, ca o ruptură de ligamente, este o leziune cauzată unuia sau mai multor ligamente ale unei articulații de executarea bruscă a unei mișcări dincolo de limitele fiziologice.

Severitatea entorsei variază de la un traumatism minor, care se vindecă în câteva zile la o ruptură majoră a unuia sau mai multor ligamente ce necesită intervenție chirurgicală și o perioadă de imobilizare. Entorsele pot afecta orice fel de articulații, dar cele mai frecvente sunt cele ale gleznei și încheieturii mâinii.

Chef Cătălin Scărlătescu și Doina, iubita lui, au participat la America Express

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Iată concurenții de la America Express.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor.

Citește și: Cât costă un curcan pregătit de chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a anunțat oferta pe care a pregătit-o pentru masa de sărbători

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele care au pornit pe Drumul Aurului, la America Express, în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x