Antena Căutare

Cel dintâi battle de la Chefi la cuțite, câștigat de echipa lui Chef Richard. Confruntare tensionată diseară: se lansează amulete

Battle-ul care a deschis seria confruntărilor culinare ale sezonului 13 Chefi la cuțite a fost câștigat aseară de echipa lui Chef Richard Abou Zaki.

colaj foto cu richard abou zaki si echipa lui si poza cu stefan popescu si irina fodor la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Jurații Chefi la cuțite sezonul 13 încep să arunce în joc amuletele | Antena 1

Victoria savurată din plin a venit după o probă la care echipele au avut de preparat farfurii cu 13 ingrediente. Diseară, misiunea competitorilor se complică: provocarea lansată de Irina are ca temă tot numărul 13, dar în joc apar și primele amulete ale sezonului!

Cher Richard Abou Zaki a câștigat primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce se întâmplă în ediția 16, din 23 aprilie 2024

Cea dintâi confruntare a echipelor conduse de Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner și Chef Orlando Zaharia a adus multe emoții și tensiune în bucătăria show-ului culinar. Tabăra tunicilor roz a ieșit victorioasă, concurenții lui Chef Sautner și Chef Orlando intrând astfel la amenințătoarea probă individuală. La finalul serii, echipa galbenă a pierdut o concurentă: Ancuța Pop a avut preparatul cu cel mai mic punctaj, părăsind astfel concursul.
”Mi-a plecat un om. Dezastru! Îmi pare rău că ne-am despărțit atât de repede de Ancuța. Mâine trebuie să mă reorganizez!”, a spus Chef Sautner.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar a făcut un gest neașteptat față de colega sa de echipă, Iulia Creangă

Diseară, lupta devine explozivă: primele două amulete ale acestui sezon sunt aruncate în joc de Chef Sautner și Chef Richard. ”Sunt dornic de victorie. Și am o amuletă de care v-a fost frică, dar a venit vremea ei!”, a anunțat Chef Sautner. După ieșirea Ancuței Pop, juratul este pregătit de o mișcare strategică, alegând să folosească amuleta care îi permite schimbarea unui concurent. Care vor fi competitorii care vor schimba tunicile crescând tensiunea la bancurile de lucru telespectatorii vor descoperi în ediția de diseară. Chef Ștefan Popescu va aduce și el o surpriză... incomodă în bucătăria Chefi la cuțite. ”Concurenții și Chefii au rămas șocați, nu se așteptau. Ei sunt stresați, eu zâmbesc. Trebuie să recunosc că e bine și de partea cealaltă în competiție”, a punctat Chef Ștefan. Tema celei de-a doua confruntări îi pune, de asemenea, în mare dificultate pe concurenți: fiecare echipă va avea de pregătit câte 14 farfurii cu... 13 antreuri.

Cum se va desfășura cel de-al doilea battle sub presiunea unei provocări grele și a celor două amulete, precum și ce surpriză va aduce Chef Ștefan telespectatorii vor afla urmărind ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ancuța Pop i-a impresionat pe jurați încă din preselecții! Ce detaliu au observat jurații imediat... Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Irina Fodor, anunț important despre al doilea battle. Toți au amuțit când au aflat tem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x