Antena Căutare

Burlacul, 10 iunie 2021. Fetele au primit o sumă de bani și au mers să-i cumpere lui Andi un cadou

După ce Malinka a primit o scrisoare de la Burlac pentru a merge la un single date, aceasta s-a pregătit rapid și a ieșit din casă fără să dea atenție privirilor întristate ale celorlalte concurente.

Fetele au rămas în vilă și se gândeau ce să facă în timpul liber. Ana chiar a spus că sigur vor avea parte de o surpriză, iar Melissa nu avea cea mai bună stare de spirit. După ce fiecare și-a dat cu părerea, reporterul emisiunii le-a anunțat pe fetele rămase în casă că vor avea de realizat o temă.

Fetele au primit o sumă de bani și au mers să-i cumpere lui Andi un cadou

Acestea au primit o sumă de bani, în mod egal pentru a-i lua un cadou lui Andi. Când au auzit că vor pleca și vor merge la Bazarul din Istanbul, concurentele s-au bucurat mult și aproape au sărit în sur de fericire. Au mers rapid către camerele lor să se pregătească și, în cel mai scurt timp s-au urcat în mașina care le-a dus în oraș.

Atunci când Andi a venit în vila pretendentelor la inima lui, rând pe rând au dorit să-i ofere cadoul simbolic care să-i amintească Burlacului de ele și peste ani. Ana a fost cea care a spart gheața. Aceasta i-a cumpărat o lampă.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Cum a reacționat Simona Bălăceanu când a văzut-o pe Melissa Azak cu halatul Burlacului: "Mi-a pus capac"

A urmat Oana care i-a cumpărat un set de cafea ca să bea împreună dimineața, gândindu-se la viitorul lor împreună. Simona a ales să-i ia o narghilea, care din păcate s-a spart atunci când Andi a dechis cutia. S-a glumit mult pe seama acestui moment, Burlacul ajungând să spună despre el că are două mâini și ambele sunt stângi. Alexandra a ales să-i cumpere un elefănțel alb, care elimină tutunul.

Melissa a ales să-i dăruiască lui Andi o dansatoare din ceramică. Din păcate aceasta fusese deja ciobită de concurentă. Andi a spus că acest lucru nu contează pentru el. Important este că Melissa este foarte prezentă în relația cu el și că este atentă la lucrurile care lui îi plac.

Melissa este și cea de-a doua concurentă care a mers în casa Burlacului să ia cina cu el, după Simona. Cei doi s-au sărutat atunci pasional, iar sentimentele lui Andi au făcut-o să rămână în continuare în show.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Melissa Azak a avut parte de un single date cu Andi Constantin. Ce doi s-au sărutat pasional

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x