Antena Căutare

Rodica Popescu Bitănescu joacă alături de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin în ”Băieți de oraș”

Îndrăgita actriță Rodica Popescu Bitănescu este invitat special în episodul șase al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat miercuri, de la ora 21.15, la Antena 1

Îndrăgita actriță Rodica Popescu Bitănescu este invitat special în episodul șase al serialului Băieți de oraș, difuzat miercuri, de la ora 21.15, la Antena 1.

Așa cum telespectatorii Antena 1 s-au obișnuit deja, în fiecare nou episod al serialului este câte un invitat surpriză. Și personajul pe care cunoscuta actriță Rodica Popescu Bitănescu îl interpretează cu mare măiestrie este la fel de surprinzător ca și prezența ei în ”Băieți de oraș”.

Comicul de situație și ironia nu vor lipsi nici de această dată, ele împletindu-se de minune în scheciurile pline de neprevăzut gândite de Mihai Bendeac.

Prin ce provocări incredibile vor trece îndrăgitele personaje Roby Roberto, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta și Bălan, în cel de-al șaselea episod al serialului ”Băieți de oraș”, telespectatorii vor vedea miercuri seara, de la 21.15, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x