Antena Căutare

Cei șase prieteni ajung la casa părintească a lui Malone. Șocul abia acum urmează. Cum arată părinții și rudele „prăjitului”

V-ațiîntrebat vreodată cum arată oamenii care l-au adus pe lume pe celebrul Ana Cameliu Ionuț? Dacă ați avut vreodată această curiozitate, realitatea e de 1000 de ori mai spectaculoasă. Împreună cu prietenii și iubita sa, Malone ajunge în locurile copilăriei

V-ați întrebat vreodată cum arată oamenii care l-au adus pe lume pe celebrul Ana Cameliu Ionuț? Dacă ați avut vreodată această curiozitate, realitatea e de 1000 de ori mai spectaculoasă. Împreună cu prietenii și iubita sa, Malone ajunge pe meleagurile natale.

Pentru a-l ajuta să-și recapete memoria, Roby și gașca decid să meargă la Telega, locul unde a văzut lumina zilei amicul lor drag. Ajunși la familia Ana, Robi, Daniela și Dorian au un mare șoc.

Toate femeile neamului seamănă leit cu Gina, în vreme ce bărbații sunt identici cu Malone.

În vreme ce Dorian și Robică își fac calcule de înmormântare, un telefon neașteptat din partea Danielei le readuce zâmbe... I-a păcălit pe toți. Malone și-a băgat mâna-n chiloți și a scos... un inel: „Fă, tu ești visul la femeile mele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x