Antena Căutare

”Ține-te de lanțuri. Poate sare pe noi și ne mușcă!” Frații Moroșanu, speriați de un rozător care seamănă cu un șobolan imens

Frații Moroșanu sunt speriați de un rozător care seamănă cu șobolan imens. ”Ține-te de lanțuri. Poate sare pe noi și ne mușcă!”, spune Cătălin.

Prima parte din Drumul Dragonului, traseul de foc al experienței ,,Asia Express”, a fost parcursă, însă itinerariul total de 5000 de kilometri este departe de a se fi terminat.

Provocarea vedetelor continuă în Laos, unde frații Moroșanu sunt speriați de un rozător care seamănă cu șobolan imens.

”Ține-te de lanțuri. Poate sare pe noi și ne mușcă!”, spune Cătălin. Da, da, uriașul Cătălin Moroșanu. Dar nu e de râs, căci vietatea chiar arăta înfiorător.

Cele șase echipe rămase în competiție își caută resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu, în valoare de 30.000 de Euro, dar pentru o parte dintre aceștia jocul devine din ce în ce mai greu. Cine va rezista presiunii?

Probleme mari de comunicare în prima aventură din Laos: ”Aștia nu înțeleg nimic pe aici. Degeaba vorbești cu ei, că oric... Liviu, Andrei, Moroșenii? Băi, vă întrec fetele! Aproape înghetați într-o remorcă ponosită, concurenții se pun pe cântat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x